dinsdag 17 juni 2008

WTC Blokzijl in het nieuw


Sinds dit voorjaar heeft Blokzijl een Wieler Toer Club. Een enthousiaste groep wielrenners maakt iedere woensdag en zondag een trainingsrit in de wijde omgeving van Blokzijl. Inmiddels heeft de WTC Blokzijl ook aan een aantal toertochten deelgenomen zoals de Ronde van Drenthe, de Tulpenronde, de Rijwiel Elfstedentocht en de Erik Dekker Classic. Voor het groepsgevoel en een goede uitstraling moesten er ook eigen tenues komen. Met de steun van een vijftal sponsors kon dit gerealiseerd worden waardoor de kleding door de renners voor een schappelijke prijs kon worden aangeschaft. De spullen zijn inmiddels gearriveerd zodat de leden van WTC Blokzijl regelmatig in hun rood-wit-blauwe outfit te bewonderen zijn. De WTC Blokzijl is een informele club waar iedereen met een racefiets en een redelijke conditie van harte welkom is. De trainingsritten starten altijd bij de brug in Blokzijl en de vertrektijden zijn woensdags om 19.00 uur en zondags 09.30 uur.

De sponsors van WTC Blokzijl zijn: Cosmo Trucks, Rodi Truckspecials, Martijn's Race en MTB Centre Steenwijk, Bakker Jachtschildersbedrijf en Van Bentem Bluefields

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Fiets-Blokzijlers,

Lees net in het Zwartsluizer reclame blad dat jullie een nieuwe fietsclub zijn.
Nu van harte gefeliciteerd ermee.

Misschien zie ik julle wel een keer onderweg.

Maar ik lees van het aankomende schema over rondje Ijsselmeer.
Kan een ieder die daarmee wil doen zich vrijwillig melden. Zonderdaarbij lid te moeten worden van jullie fietssclub.

geef even een reactie.

Bedankt alvast
Pleu te Zwartsluis

Anoniem zei

Beste Pleu,

Bedankt voor jouw reactie. Ik heb helaas geen e-mail adres van je, dus reageer maar even zo. Het rondje Ijsselmeer is voor ons de eerste keer, daarom willen we het voorlopig alleen voor de eigen "leden" doen. Misschien wordt dat de volgende keer anders, maar eerst doen we het een keer zo.

Met vriendelijke groet,


Peter Bos

Anoniem zei

Beste mensen ....Wordt er nog een rondje IJsselmeer gefietst. En kan nu wel iedereen meedoen die zin heeft om mee te fietsen.

Graag een reactie.

Groet Pleu te Zwartsluis

Unknown zei

Hallo wielrenners van club blokzijl,ik ben hier op vakantie zou ik woensdag avond een rondje mee kunnen fietsen groet je Hans.